بسمه تعالی

مجتمع فرهنگی ، آموزشی، اجتماعی بصیر در سال ۱۳۹۵ با تلاش های فراوان استاد شیخ محمد ناصری و خیرین زمان شناس و ولایت مدار در خیابان مالک اشتر نرسیده به تقاطع خیشابان کارون تأسیس گردید و کانون لیان فرهنگ گستر بصیر که از سال ۱۳۸۷ تحت نظارت سازمان تبلیغات اسلامی تهران، ادارۀ شمال غرب، فعالیت می نمود حیات خود را در این مجموعه ادامه داد . این کانون به صورت کاملاً خودجوش و مردمی با هدف فعالیتهای فرهنگی و تربیتی که البته بر پایۀ سیرۀ حضرات معصومین علیهمالسلام و منویات رهبر معظم انقلاب، طراحی گردیده، شکل گرفت و در حال حاضر هم به صورت مستمر مشغول به فعالیت می باشد. البته از همان ابتدا کمبود امکانات و عدم وجود فضای ثابت و جابجایی از فضایی به فضای دیگرکه شاید بتوان گفت بیش از ده بار اتفاق افتاده، مجموعه را دچار فراز و نشیبهای بسیاری نموده و امکان اجرای برنامههای طولانی مشدت را غیرممکن ساخته بود. اما این مشکلات و سختیها به هیچ عنوان ارادۀ اعضای کانون را سست نکرد و این عزیزان همچنان با روحیهای انقلابی و بسیجی و الگو قرار دادن شهدا به راه خود ادامه دادند.
به لطف خداوند و دعای امشام زمان(عج) و همت بانیان و خیرین
که غالباً از خیرین دلسوز، زمان شناس، بصیر و با اخلاص
و ازقشر کارآفرینان عرصۀ پزشکی و تجهیزات پزشکی و…
هستند، مجتمع فرهنگی، آموزشی، اجتماعی بصیر،
که محیطی کاملاً مذهبی و مجهز به تجهیزات
آموزشی، فرهنگی، تربیتی، تبلیغی، اجتماعی و تفریحی
مدرن میباشد، خریداری، تجهیز و راهاندازی شد. این
مجتمع که فضای آن شامل چهار واحد بهعلاوۀ استفاده
ازمحیط طبقه همکف میباشد به مساحتی جمعاً حدود ۴۰۰ متر
شکل گرفت و دارای بخش های متنوعی می باشد که به این
ترتیب تقسیم بندی گردیده است: طبقۀ همکف:مهدیه یوسف
زهرا(عج). طبقۀ اول: سالن اجتماعات بصیر. طبقۀ دوم: مرکز نیکوکاری بصیر. طبقۀ سوم: کانون لیان فرهنگ گستر بصیر. طبقۀ چهارم: دارالعلوم اسلامی بصیر. طبقه پنجم: خانه نجوم بصیر.
البته لازم به ذکر میباشد که تمام این تقسیمبندیها و بخشها براساس یک طرح تربیتی و فرهنگی راهاندازی گردیده که بهطور مختصر در ادامۀ این ویژه نامه، به آن اشاره خواهد شد